Velkommen til min blog

grundtvig

Nikolaj Frederik Severin Grundtvig.

Dette er det første indlæg på min blog og i den anledning vil jeg først og fremmest byde velkommen. Jeg vil i dette indlæg først og fremmest sige tak for at I har fundet vej herind og for at gøre det hele nemmere, beskrive lidt om hvilke ting I kan forvente at finde her på siden i de andre indlæg.

Siden her er startet af mig, Michael, som en personlig blog hvor jeg vil skrive om en lang række forskellige emner. Et af hovedemnerne som også er det bloggen er opkaldt efter, er min passion for den danske salmeskriver, filosof og politiker – N.F.S. Grundtvig. Jeg vil skrive meget mere om hvorfor jeg er så glad for Grundtvig senere her på siden, men kort fortalt så er det en af de største personligheder vi har haft i Danmark og han har været med til at skabe så meget inden for kirkesystemet og uden for, hvor han blandt andet var aktiv i den danske politik og samtidig var grundstenen for anlæggelsen af de danske højskoler, som stadigvæk den dag i dag kører efter hans principper.

Ud over at være interesseret i Grundtvig og de ting han gjorde, så har jeg også en stor interesse for alt hvad der bevæger sig inden for kunst og litteratur. Dette vil jeg også skrive meget mere om, så man vil kunne forvente en finde en stor blanding inden for det hele her på siden, hvor jeg også vil skrive om mine andre interesser og hverdagsliv.

Michael

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *