Om bloggen og mig

Ordet skaber hvad det nævner” – udtalte en af vores største digtere og filosoffer, N.F.S Grundvig. Dette blandt mange andre citater og gøremål er en af grundende til at jeg er fan af Grundtvig og de mange ting han har gjort for Danmark.

Jeg hedder Michael og dette er min blog hvor jeg vil skrive om Grundtvig samt mange andre ting der omhandler mit liv. Jeg vil her på siden kort beskrive hvad denne blog er til for og hvorfor jeg har startet den, samt nogle af de ting jeg vil skrive om her på siden.

Som sidens navn også hentyder til, så vil du her på siden kunne finde ting der omhandler Grundtvig og de ting han gjorde for Danmark, hvor listen omfatter mere end hvad man lige skulle tro ved første øjekast. Jeg har i mange år haft en stor passion for Grundtvig lige siden jeg fandt ud af hvor meget han har gjort for landet. De fleste tror at han blot var ham der skrev en masse salmer som vi ser i salmebøgerne i kirken. Dette var blot en af de mange ting han lavede og der er langt mere til Grundtvig end man lige tror – hvilket jeg håber at kunne skrive lidt om her på siden.

Jeg selv er en mand i sin bedste alder der elsker at skrive og som elsker alle former for kunst og litteratur. Siden her er ud over min passion for Grundtvig startet for at jeg kunne få nogle af mine tanker ned på skrift, hvilket er en god måde for mig at holde skriveriet ved lige og samtidig få udtrykt nogle af de ting jeg måske ikke er så god til at få ud på andre måder.

Du vil her på siden kunne finde alle former for emner som jeg finder interessante. Der vi selvfølgeligt være en del om Grundtvig, men der vil også være inden for de andre emner jeg finder interessante inden for kunst og litteratur. Ud over dette vil der også være indblik i mit privatliv hvor jeg også vil skrive om mine hverdagsinteresser.